Gan Trading - Sisteme de alarma, sisteme detectie incendiu, supraveghere video, retele si centrale

AUTENTIFICARE Pentru a accesa resursele pentru download și prețurile speciale pentru parteneri, este nevoie sa vă autentificati.

E-mail:
Parola:
Pastreaza-mă logat pe site.

Am uitat parola și vreau să o resetez

Termeni și condiții

Definitii:
Acest site este intretinut si administrat de catre compania GAN TRADING s.r.l. , denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica ce comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.gantrading.ro, va fi denumita Client.
Adresa web care este proprietatea Furnizorului va fi denumita site-ul GANTRADING.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul gantrading.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului gantrading.ro este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal, dupa caz).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului gantrading.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. In nici un caz nu vor fi furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale gantrading.ro prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.gantrading.ro.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului gantrading.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului gantrading.ro beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica, specificata pe site in pagina produsului.
Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

Returnarea produselor:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 2 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorari sau urme de folosire. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Renuntarea la cumparare in termen de 2 zile lucratoare se aplica numai pentru comenzile livrate prin Curier Cargus sau Posta Romana catre persoane fizice.

Termene de livrare:
Termenul de expediere a produselor cumparate de pe site-ul gantrading.ro, se incadreaza intre 2 ore si 2 zile din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.
In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de expediere.

Taxe suplimentare:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare(taxe ramburs). Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii.
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI gantrading.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL gantrading.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI gantrading.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul Furnizorului.

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.gantrading.ro implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii. 

Termeni și condiții  |   Proceduri de transport  |   Garanția Produselor  |   Confidențialitatea Datelor

Copyright (c) 2011 Gan Trading. Toate drepturile rezervate.
Gan Trading distribuie și comercializează la nivel național produse de securitate și servicii de securitate.