Gan Trading - Sisteme de alarma, sisteme detectie incendiu, supraveghere video, retele si centrale

AUTENTIFICARE Pentru a accesa resursele pentru download și prețurile speciale pentru parteneri, este nevoie sa vă autentificati.

E-mail:
Parola:
Pastreaza-mă logat pe site.

Am uitat parola și vreau să o resetez

Garanția Produselor

Toate produsele comercializate de catre firma noastra beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Conditiile de acordare a garantiei sunt cele mentionate in certificatul de garantie, de aceea va recomandam sa cititi cu atentie acest document.

Toate produsele sunt insotite obligatoriu la livrare de certificat de garantie. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe e-mail catre office@gantrading.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul defectarii produsului, va rugam sa ne contactati mai intai telefonic sau prin email, specificand defectiunea semnalata. Dupa ce se va stabili cu operatorul gantrading.ro daca defectiunea este intr-adevar reala, se va trimite produsul prin Posta Romana pe adresa centrului de service:
Oradea, str. Cuza Voda nr.88.
Va rugam nu trimiteti colete pe alte adrese, intrucat nu vor fi ridicate.

Produsele trebuie trimise bine ambalate, cu toate accesoriile originale si insotite pe certificatul de garantie in original sau copie dupa factura.

In cazul in care se va constata ca defectiunea este acoperita de garantie, costul trimiterii prin Posta Romana catre gantrading.ro si inapoi catre client va fi suportat in totalitate de catre firma noastra. Daca clientul doreste, poate trimite produsul la garantie prin curier rapid, dar in acest caz va suporta taxele de curierat. Va rugam nu trimiteti colete cu plata ramburs sau cu taxe de achitat catre gantrading.ro, intrucat acestea nu vor fi ridicate.

gantrading.ro face eforturi pentru solutionarea cat mai rapida a garantiilor. Termenul maxim de solutionare este de 15 zile lucratoare. Termenul mediu de solutionare al garantiilor este de 5 zile lucratoare. 

Termeni și condiții  |   Proceduri de transport  |   Garanția Produselor  |   Confidențialitatea Datelor

Copyright (c) 2011 Gan Trading. Toate drepturile rezervate.
Gan Trading distribuie și comercializează la nivel național produse de securitate și servicii de securitate.